Sex og Samfund – Den perfekte uperfekte krop

Kampagnen 'Den perfekte uperfekte krop' vil give børn og unge i udskolingen viden om og kompetencer til at forstå og agere i den virkelighed de møder på sociale medier, samt præsentere et alternativt blik på teenagekroppen og normalisere de følelser, som unge naturligt står med i puberteten.

Kampagnen til de unge vil bestå af tre overordnede komponenter:

  1. Et digitalt læringsspil - spillet består af en række spørgsmål, dilemmaer m.v., der bidrager til øget forståelse af kropsudviklingen samt den påvirkning, der kommer fra SoMe
  2. SoMe-indhold der kan oplyse og engagere unge i problemstillingen
  3. Annoncering, der skal skabe opmærksomhed om problemstillingen og drive trafik til læringsspillet

Derudover vil der også være markedsføring af undervisningsmaterialer til lærere samt udbredelse til forældrene via Sex & Samfunds forældrenyhedsbrev.

Sex & Samfund er en privat og landsdækkende forening med sekretariat og klinik i København. Foreningen blev stiftet i 1956 og arbejder for at sikre retten til seksuel trivsel, reproduktiv sundhed og seksualoplysning som en menneskeret. Sex & Samfund varetager hvert år i uge 6 den landsdækkende undervisningskampagne Uge Sex, der støtter undervisere i 0.-10. klasse og på ungdomsuddannelserne, i at tilrettelægge og gennemføre tids- og alderssvarende sundheds- og seksualundervisning.

Bevilliget beløb: 394.500 kr.

Læs mere her: Sex & Samfund (sexogsamfund.dk)

Screenshot 2023-09-12 135947