Ledig stiling

Koordinator - Deltid i fond i indre København

 

Her er en stilling til dig, som trives med praktiske opgaver og ønsker en fleksibel deltidsstilling, der bidrager til en meningsfuld sag.

Ebbefos Fonden er en relativt nystiftet fond, centralt beliggende i Indre København, som arbejder med børn og unges mistrivsel.

Vi består af et dynamisk lille team, der finder og udvikler projekter, der kan udgøre et modtræk til børn og unges mistrivsel. Dette gør vi både ved at støtte indsatser, ved at samarbejde med forskellige aktører men også ved fx at afholde faglige events i form af Talks, paneldebatter, rundbordssamtaler med unge m.v.  Fx afholder vi Ebbefos Talks ca. 4 gange om året, hvor vi inviterer ca. 70 mennesker ind til faglige arrangementer i vores Fond, vi afholder en årlig åben-hus-dag, vi afholder et årligt juleevent for alle vores bevillingsmodtagere m.v.

I tilknytning til vores mange events, har vi behov for en koordinator, som vil bistå med den praktiske del ift. planlægning og gennemførelse af disse arrangementer.

Dertil kommer andre løbende opgaver på kontoret, fx opdatering af hjemmesiden omkring fondens løbende bevillinger, praktiske opgaver ifm. møder, bestyrelsesmøder, bistand til systematisering af diverse samt andet ad hoc arbejde.

Vi leder dig, der trives med praktiske opgaver og sætter en ære i at have styr på dine lister og excelark og er typen, der får ting fixet og kommer ud over rampen – men også får fulgt op og sikrer sig, at der er styr på alle detaljer.

Måske er du i slutningen af dit arbejdsliv og har lyst til at gå ned i tid? Måske du er i en fase af dit liv, hvor du har behov for stor fleksibilitet ift. dit familieliv? Eller måske noget helt tredje.

Vi tilbyder:

  • En rolle i en fond, der arbejder for en meningsfuld mission - nemlig bedre trivsel for børn og unge
  • En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangsform
  • En hverdag i smukke lokaler i indre København
  • Et fleksibelt deltidsarbejde, hvor du kan få stor indflydelse på dine arbejdstider, herunder også en høj grad af fleksibilitet i forhold til ferie

Hvis du har spørgsmål. kan du kontakte administrationschef Kristoffer Astrup på mail kristoffer@ebbefosfonden.dk eller tlf. 30220153.

Ansøgning:

Send din motiverede ansøgning og CV til job@ebbefosfonden.dk senest mandag den 19. februar 2024.

Starttidspunkt er snarest muligt.