Diversity Works – Lektiehjælp og udflugter

Diversity Works har fået en bevilling til et initiativ, der dels indeholder en lektiecafe og dels indeholder udflugter for minoritetsetniske børn og unge.  Formålet er at styrke børnenes faglige og sociale evner, samt give dem muligheden for at deltage i aktiviteter i deres ferietid.

Lektiecafe

  • Lektiecafeen er dels et fællesskabs-initiativ og dels en mulighed for at give børnene en skolefaglig støtte, som børnene måske ikke kan få derhjemme. Lektiecafeen drives af frivillige og afsluttes med fællesspisning, hvor børnenes forældre også inviteres til at komme

Udflugter

  • Når det er ferietid, er der en del af de børn og unge, der er tilknyttet Diversity Works, der ikke skal noget. Derfor indeholder initiativet også ture ud af byen i ferier og ved højtider. Det kan være alt fra en tur i skoven til bowling eller et besøg i Zoo

Diversity Works er en frivillig medlemsbaseret forening, der arbejder for social lighed, lige muligheder og lige rettigheder for og med minoritetsetniske danskere i udsatte livspositioner og har til huse i Blågårdsgade & Nørrebro i København.

Bevilget Beløb: 65.000 kr.

Læs mere her: Diversity Works: Vi skaber lige muligheder for minoritetsetniske danskere

Skærmbillede 2023-12-19 095534

Citater fra frivillige: 

"Ungecafeen betyder meget for mig. Jeg kommer når jeg skal lave lektier og har brug for hjælp. Jeg bliver lyttet til og jeg føler mig tryg" - (Farah) 

Citater fra frivillige: 

"Man får et indblik i andre folks hverdag, på en helt ny måde" - (Frederik - frivillig i ungecafeen)