BROEN Danmark – Støtte til udstyr og kontingenter til børn og unge

BROEN initiativet går til betaling af kontingenter og/eller udstyr til udsatte børn og unge op til 18 år i henholdsvis Lolland, Tønder, Haderslev, Guldborgsund, Vordingborg og Aalborg. Børnene får derved mulighed for at være en del af et positivt fællesskab på lige fod med andre børn og unge, hvilket de ellers ville være økonomisk afskåret fra. Børnenes familier er typisk på overførelsesindkomst, som f.eks. kontanthjælp eller integrationsydelse. Nogle familier kan være hårdt ramt af psykisk sygdom, så ressourcerne ikke rækker til at støtte børnene. Børnene henvises af blandt andet lærer og kommuner.

BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt, spejder, musik eller andre fritidsaktiviteter, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

BROEN oplever følgende et stigende behov! Til deres store glæde ser de unge, som de har støttet i flere år, klare sig rigtig godt i uddannelsesforløb efter folkeskolen. I det hele taget prøver de at finde aktiviteter, som udvikler barnet i forhold til dets psyke og fysik. BROEN Danmark arbejder i hele landet. BROENs lokalforeninger hjalp i 2022 i alt 6.767 børn og unge til en meningsfuld fritid i gode fællesskaber.

Bevilget Beløb:

BROEN Lolland 50.000 kr.

Læs mere her: BROEN Lolland — BROEN Lolland (broen-danmark.dk)

BROEN Tønder 45.000 kr.

Læs mere her: BROEN Tønder — BROEN Tønder (broen-danmark.dk)

BROEN Haderslev 40.000 kr.

Læs mere her: BROEN Haderslev — BROEN Haderslev (broen-danmark.dk)

BROEN Guldborgsund 50.000 kr.

Læs mere her: BROEN Guldborgsund — BROEN Guldborgsund (broen-danmark.dk)

BROEN Vordingborg 50.000 kr.

Læs mere her: BROEN Vordingborg — BROEN Vordingborg (broen-danmark.dk)

BROEN Aalborg 90.000 kr.

Læs mere her: BROEN Aalborg — BROEN Aalborg (broen-danmark.dk)

Læs mere om BROEN Danmark her: BROEN Danmark - Hjælper udsatte børn til en aktiv fritid (broen-danmark.dk)

Citater fra forældre:

"Af hjertet tak, så fik J sit store ønske om at gå til fodbold opfyldt. Det var en super god træningsdag så meget lige hende! Hun er mega glad..."

Citater fra forældrene: 

"Du skal vide hvor meget det betyder for mig at I kan hjælpe mig med min søn, så han kan gå til fodbold og håndbold. Hvis ikke i kunne hjælpe med håndbold udgifterne, ville F slet ikke have kunne gå til noget form for sport. Som han brænder så meget for, det giver ham så meget!"

Citater fra forældre: 

"Af hjertet tak for det gode samarbejde i året der gik, samt for jeres store indsats for at sikre så mange børn fra vores boligområder som muligt et godt barne/ungdomsliv, med muligheder på lige fod med andre børn og unge.  Det har betydet alverden for så mange familier i 2023."

Citater fra forældre: 

"At Broen har hjulpet os med kontingent betyder at vi har rum og plads til at børnene kan gå til sportsaktiviteter. Et kontingent er mange penge at betale, og det har jeg ikke mulighed for som pensionist og alene mor til to teenagere. Mange tak for hjælpen fra mig og mine drenge" 

Citater fra forældre: 

"Jeg vil bare lige sige tusind tak for jeres hjælp! Min datter er helt enormt lykkelig for sit nye fodboldtøj og især skoene. Som mor ønsker man intet andet, end at ens børn er lykkelig og trives – så i dag fik jeg intet mindre end det ønske opfyldt. Det havde jeg ikke klaret uden jeres hjælp..."

Citat fra en dreng BROEN støtter i fodbold på FC Falster: 

"Fællesskabet i foreningen var noget særligt. Alle, både spillere og trænere, bød mig velkommen med åbne arme, og det var tydeligt, at vi alle delte den samme passion for fodbold, og med plads til grin og sjov. Vi trænede sammen og støttede hinanden på og udenfor banen. Det føltes som en stor familie. Jeg har fået nogle rigtig gode venner i løbet af året. Det at dele øjeblikke af glæde, sejre og nogle gange nederlag er en dejlig fornemmelse. Vi heppede på hinanden, grinede sammen og hjalp hinanden" - (Lucas 14 år)